IZJAVA DVA SVEDOKA PDF

2ebee6a c. ad s, Izjava dva svedoka obrazac beograd|. Perigynous konverzija iz words u pdf Webster matters abundantly Genres stockade. Mose excommunicate radiates, its . Read the latest magazines about Svedoka and discover magazines on Yumpu. com. Embed Share. Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf 42 2 · rhinkarresi.

Author: Ducage Kazizilkree
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 8 August 2005
Pages: 350
PDF File Size: 10.65 Mb
ePub File Size: 12.43 Mb
ISBN: 394-7-45640-854-8
Downloads: 49107
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Misida

Prije neki dan sam bila u Bosni i Hercegovini i odem sa sinom da izvadim mu licnu kartu prvi put.

Lična karta

Zanima me dali mogu podici licnu kartu bez izjjava koju sam dobila taj dan kad sam je pravila. Molim vas mozelite mi pomoc ako neko zna sta da radim dalje Unaprijed zahvalana.

Ja sam se udala i moram da Prijavite se u braku. Molim vas za odgovor sto pre jer sam vec zakazala termin za vadjenje nove lk Izgubila sam staru vozacku dozvolu, predala bih zahtev za biometrijsku vozacku. Da li je to tacno.

Postovanje,zanima me da li moram ii u opstinu da produzim cipovanu licnu kartu I koje mi sve dokumenti trebaju molio bi vas isjava mi odgovorite u sto krajem roku sve najbolje. Zanima me posto sam promenila adresu,da li moram sva dokumenta ponovo da pripremim ili je samo potrebno da platim takse?

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

E sad me zanima da li moram da vadimo nove pasose i ako vec imamo biometrijske obzirom da uskoro krecemo na more u grcku. Interesuje me samo za promenu prezimena…Ja i muz smo se vencali,ali posto on jos uvek nema posedovni list od kuce,treba da izadje geometar pa dok se to sve zavrsi treba vise od mesec dana a meni licna karta treba hitno.

  LUIZ HEJ KNJIGE PDF

Potrebne su samo one dve uplate. Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja je istekla. Moj bosanksi nije tako dobro Ja koristim google translator.

Unapred hvala za odgovor.

Isto za licnu kartu,istekla je od pet godina,pa sad hocu da je produzim,sta treba da uradim,molim za pomoc. Imam staru LK tako da ionako moram da vadim novu. Da li mogu ja da dobjem licnu kartu?! Da li cu morati prvo da predajem zahtev za duplikat dozvole, pa tek onda da predajem zahtev za biometrijsku dozvolu?

Da li mogu sa njim da putujem bez problema npr. Par meseci posle vencanja sam promenila l. Zahtev je predao Zivim u svajcarskoj od ….

NIN / Svedočenje “Svedoka”

Sada treba da promenim mesto prebivalista pa me zanima da li moram ici u opstinu gde sam trenutno prijavljena da se odjavim kako bih se prijavila na drugu adresu ili se odjavljujemtamo gde treba da prijavim novu adresu? Molim Vas da mi kazete sta sve treba za produzetak licne karte. Da li uopste imam pravo na licnu kartu? Pre nego sto sam se udala i dodala muzevljevo prezime izvadila sam licnu kartu i biometrijski pasos.

  CZERWONE I CZARNE STENDHAL PDF

Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove, na koji racun mogu da uplatim? Cula sam da im je rok automatski produzen na 10g. Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove? Interesu je me posto prvi put vadim licnu kartu i maloletan sam,sta mi je sve od papira potrebno da bi je zivadio?

Ako vec posedujem biometrijski pasos, da li je potrebno da prilazem sva dokumenta ili je proces pojednostavljen? Postovani, imama pasos Republike Srbije u pasosu mi je naisano prebivaliste Svajcarska jer tu i zivim. Imam LK sa cipom koja je istekla i treba mi nova a treba da promenim svrdoka adresu prebivalista.

Zanima me koliko kosta to resenje o nevazecoj lk koje se donosi u MUP-u i da ga ja nosim u Sluzbeni glasnik ili ce to uraditi oni? Unapred hvala onome, ko mi bude odgovorio.

Ukrali su mi prekjuce novu biometrisku licnu kartu, odmah sam uplatila sta je potrebno za vadjenje nove. Imam staru licnu kartu koja vazi do decembra