HUMOR SUROBOYOAN JILID 4 PDF

Humor Suroboyoan – Jilid 3. Halaman 3 Sumber cerito jilid telu iki sik pancet njagakno seko wong mblakrak, dhadhi lek onok Halaman 4. Daftar Isi. Humor Suroboyoan Jilid 1. Text; Jare, · Ndhik, · Ambek, · Mari, · Onok, · Ngono, · Arek, · Suroboyoan, · Jilid, · Wonokairun, · Read the latest magazines about Wonokairun and discover magazines on

Author: Mezijinn Kajilkis
Country: Guyana
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 17 August 2006
Pages: 282
PDF File Size: 6.73 Mb
ePub File Size: 5.33 Mb
ISBN: 334-2-71631-494-3
Downloads: 94114
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yojinn

Mari mangan, Bunali ngetokno kecoak ambek bengok-bengok. Batine Bunali, sak umur-umur lagek iki ono pasien njaluk sing aneh koyok ngene. Koyok sing peno ancamno mau? Jare konco-koncone, onok dukun sakti jenenge Wak So sing isok mindahno lorone wong ngelairno seko ibuke ndhik bapake jabang bayi.

Ar-Risalah Al-‘Aliyah – Jilid 4

humot Kiro-kiro wis seminggu, Muntiyadi mulai bosen merikso Togog. Lagek ae ndhas ku njengongok ndhik bolongan iku mau, moro-moro arek-arek iku nggepuki raiku ambek kulit duren, godhong blarak, sapu, panci gosong, kentes hansip sembarang kalir sampek bundhas kabeh koyok ngene. Mari diombeni banyu, Sutaji rodhok adem terus isok cerito ndhik Romlah.

Saropah mbrebes mili, raine pucet, awake lemes.

Fatal Chaos (Jilid 4) 4th Attack

Padahal masiyo putih utawa ireng, jawabanmu podho terus. Ndelok bojone giras ngono, Muntiyadi tambah semuangat. Glibat-glibet ndik sikile mbah Surti, wong yo karek situk iku ndarane. Waduh saknone arek iki Humro, mari kon kelamuti tah? Cak Dri budhal kerjo ambek ati nelongso. Mosok babon selawe dipek kabeh, rek Menene wong telu budal numpak sepur jurusan semarang.

  MANEKA GANDHI BOOK OF HINDU NAMES PDF

Ambek bu gurune tetesane diincipi. Sak omah melok gupuh kabeh.

Sampeyan pesen pasir numor truk? Pertama Wonokairun isin-isin gak gelem, tapi mari dibujuk-bujuk akhire gelem. Pas sore-sore udan deres si Kuncung udan-udan dolan nang kelurahan.

Susie, thank you for having me. Mari ngono Bapakmu lapo ambek Yuk Jah!!

huomr Mergo gak kuat nahan wedhi, Mutiyadi bengok-bengok ambek kepuyuh-puyuh “Tolong!!. Wis diakali macem-macem sik pancet ae akeh sing ilang. Mari ambekan dhowo, Wak So ngepolno tenogone gawe mindahno lorone ndhik Turkan kabeh.

Tapi pas wis rodok bengi, dadak onok barang kaku rodok empuk, gundul, mlebu-metu. Kulo niki lak widodari?

Humor Suroboyoan – yimg.com

Wijono krungu ngono langsung mbengok “Om, om, tulung delokno wedhusku ndhelik ndhok kono gak? Mari munyer-munyer sepedaan, akhire ketemu.

Ketap-ketip, pucet kewedhen dhewe, pas temenan aku kate mati pikire. Mari ngono mlayu banter, sikile diayun, empik-e Jane ditendang sak get-get-e Onok sing sakno, onok sing kudhu ngguyu, onok sing ngiro wong gendheng, yo onok sing cuek ae.

  BOCIO TOXICO DIFUSO PDF

Wis oleh iwak piro Sampeyan? Sampeyan kiro aku iki Pabrik Roti ta!!!

Humor Suroboyoan Jilid 3 Page 2. Buku iki dibagi dhadhi papat bagian.

Humor Suboroyoan – Arts & Architecture

Arek loro iku malih dhadhi konco apik, kadang-kadang Togog ditraktir ngopi lek isuk. Ngerti nek gak onok sing nyauti, Kapten Mat Pithi tambah morang-moring digetna ae.

Akeh wong sing kelangan, soale masio sangar, Mbah Jo iku wonge apikan. Menene Sapari ngejak mulih gasik maneh, “Lumayan rek aku wingi oleh tombro gedhe-gedhe”. Masiyo wong alasan, tapi perkara jilidd gak kalah mbarek wong-wong London sing biasane nguber-uber Jane iku. Mari ngono, Hansipe nggoleki gak ketemu. Mlintar-mlintir mbarek aduh-aduhan nyekeli empik-e. Kuncung anake mat Pithi re duwe anak kapan?

Awakmu arek anyar kudhu isok nyopet dhuwik sing akeh, mergone biasane arek anyar sing dikongkon dhadhi bandare “, jare koncone Togog.