CCM LA NIVEL DE RAMURA COMERT 2010 PDF

Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a .. Pana la , vechimea in munca se probeaza cu Carnetul de. Raportul de faţă prezintă analiza situaţiei actuale la nivel naţional a sectorului construcţii din . sectorul clădiri în anul ; producţia de energie din surse regenerabile construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale. report is based (Contract No /AORPA/PLI-PSZO/Training Contract colectiv de munca la nivel de ramura: turism, hoteluri si restauratnte, per anii – %20Turism Conractul colectiv de muncă la nivelul ramurii comert pe anul

Author: Gara Vucage
Country: Puerto Rico
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 21 October 2018
Pages: 24
PDF File Size: 13.90 Mb
ePub File Size: 2.85 Mb
ISBN: 614-4-99222-490-9
Downloads: 85199
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dijin

Un cadru didactic auxiliar trebuia sa se pensioneze la 1. Nu am facut dezbatere de mostenire dupa moartea tatalui. Daca dupa ce ati fost trimisa in punctul de lucru fara sa semnati un Act Aditional la CIM prin care sa acceptati schimbarea locului de munca in serviciul din centrul de regiune s-au facut angajari pe pozitii similare cu a dvs, iar acum se doreste sa se desfiinteze fix pozitia dvs, atunci organizatia are o problema si, in caz de nevoie, puteti dovedi simplu reaua credinta.

Sporurile acordate omuletilor trebuie sa se regasesca in CIM si implicit in Revisal. Modalitatea de efectuare a stagiului prevazut la art Pentru ca am auzit ca in revisal nu se inregistreaza invoirile. Ati scapat de emotii? Buna Florin, azi m-a contactat un prieten avocat cu o problema si ca sa-i pot da un raspuns, am nevoie de ajutor de la tine.

Buna ziua, V-as ruga sa ma sfatuiti si pe mine cum sa procedez in urmatoarea situatie: In opinia dumneavoastra incepand cu ce data inceteaza contractul? Care ar fi sfatul dumneavoastra…exceptand amenda bineinteles. Lucrul pe proiecte focuseaza eforturile si directiile de actiune, conducand catre rezultate si eficienta. Nedumerirea mea este daca s a procedat corect sa primesc preaviz imediat ce m am intors din concediu si daca este corect nievl angajeze o persoana din exterior raumra cei din agentie sa nu stie ca postul este disponibil?

  FUNDAMENTO DE LA REACCION DE BIURET PDF

Anamaria, Ma bucur sa vad ca ati inteles.

Daca ati atacat decizia in justitie, asteptati rezultatul procesului! Daca salariatul refuza, organizatia il concediaza potrivit Codului Muncii pentru inaptitudine fizica. Va multumesc si astept oindrumare din partea dvs. Daca administratorul de patrimoniu are decizie pentru delegare de competente a postului de administrator financiar, pana la acuparea acestuia prin concurs, poate fi recompensat intr-un fel?

Tinand cont ca suspendarea tine de organizatie, nu de individ, aveti 2 solutii: Sa aduc la cunostinta societatii faptele de mai sus?

Decizia este nula intrucat potrivit art nivek alin. Va rog frumos sa ma consiliati intr-o problema care imi da mult de furca. Multumesc mult pentru ajutor.

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

La sfarsitul acestei luni, sefa de serviciu va intra in concediu prenatal, postnatal, apoi in CIC, urmand sa lipseasca pe o perioada de cel putin un an.

Am o angajata care din Instanta a dispus anularea decizie si atat. Daca perioada de detasare expira inainte ca dvs sa solicitati concediu prenatal, angajatorul poate dispune prelungirea detasarii, cu acordul dvs, pentru o perioada maxima egala cu perioada ramasa pana la intrarea in concediu prenatal. Referitor la ocuparea postului cu un pensionar, nu inteleg de ce doriti sa faceti acest lucru in conditiile in care postul are caracter definitiv iar angajarea pensionarului ar putea fi doar una temporara.

Am contestat disponibilizarea in instanta si in aprilie am obtinut reangajarea pe postul detinut inainte de disponibilizare;intre timp, m-am angajat in alta parte cu jumatate de norma.

Conform codului Muncii, este perfect legala angajarea mivel perioada determinata, de inlocuitori pentru titularii cu CIM suspendat.

Dupa cum ati vazut, am reinceput sa scriu articole pe diverse teme de legislatie. Persoana respectiva are certificat de nastere emis de statul romandar nu are carte de identitate.

Cu data de 3.

Angajatul are obligatia sa declare numai angajatorului ales functia pe care o considera de baza, pentru un singur loc de munca, prin depunerea declaratiei pe propria raspundere. Aceeasi parere am prezentat-o si eu conducatorului unitatii, dar mai aveam nevoie de parerea unui specialist. Conventia civila se poate incheia numai pentru prestatiile singulare, ocazionale, care nu au caracter de permanenta, repetitiv.

  ALEKSANDAR BELIC ISTORIJA SRPSKOG JEZIKA PDF

Editorial Legislatie RU

Precizez ca postul nu este unic si nu s-a obtinut deblocarea lui. Zilele de sambata si duminica va beneficia de liber saptamanal si va fi pontat in liber, chiar daca se afla in delegare. Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a-mi acorda sprijin in vederea verificarii modului de calcul privind stabilirea corecta a salariilor si sporurilor pentru anulsalariatilor care nu au sporul inclus in salariul de incadrare ex.

Ideea este ca daca refuzati acest post vacant oferit, din punct de vedere legal, ei si-au indeplinit obligatiile, refuzul indreptatind concedierea dvs. Maria, Ma bucur sa va gasesc aici. Daca ultima zi lucrata este 02 Martie, CIM fiind pe durata determinata intre Salariatul poate refuza detasarea dispusa de angajatorul sau numai in mod exceptional si pentru motive personale temeinice.

Insa mi-as fi dorit sa ajungeti cu rationamentul pana la prevederile Art. Eu lucrez ca functionar public intr-o institutie publica subordonata Min.

Radierea de drept a sanctiunii disciplinare Autor: In termen de 5 zile calendaristice de la data declansarii procedurilor de negociere prevazute de art. Referitor la ocuparea pozitiei, Codul muncii promoveaza principiul egalitatii de sanse si alegerea celui mai bun, deci DA, pozitia respectiva se va scoate la concurs, nu se va ocupa prin promovare directa numire. Andreea, Raspunsul este NU in ambele cazuri. Cum transmit in revisal? Poate nu ar fi rau daca ati aplica pentru pozitii manageriale in alte organizatii pentru a vedea ce feedback primiti de la intervievatori.

Probabil actualmente, deoarece intuiesc mutarea ei in cadrul acestui serviciu cu decizie, ca sa elimine si acest inconvenient. In momentul in care nu primiti un raspuns la o intrebare inseamna ca sunt intr-o zona fara acces la internet.

Cererea de demisie anuleaza cererea de concediu fara plata?